Tenim 3 obsessions:

El teu benestar, el servei excepcional i la qualitat impecable.

Ens hem guanyat la confiança de moltes persones que any rere any continuen comptant amb els nostres serveis i treballant amb nosaltres.

El motiu és que els nostres clients saben que els oferirem el producte perfecte, el que millor s'adapti a les seves preferències de descans i el que millor s'adapti a les seves necessitats i pressupost.

Entrega

Les entregues ràpides són una prioritat per a nosaltres, ens esforcem al màxim per enviar-te cada producte amb la major rapidesa. Si el producte està en estoc el rebràs durant la mateixa setmana. I si no ho està, el fabricarem especialment per a tu, i ens assegurarem que rebis exactament el que necessites.

Garantia

Els nostres productes tenen una sòlida garantia, d'entre 2 i 5 anys, que ho fa tot molt fàcil. I continuem treballant cada dia per garantir-te un servei excepcional i la millor qualitat.

Portal d'usuari Deskans

Com a client de Deskans, disposaràs de un portal d'usuari personalitzat, que et permetrà consultar el nostre estoc i preus, així com el teu historial de comandes i de compres. A més, també tindràs accés al catàleg complet, amb mides detallades, i podràs realitzar les comandes directament des del mateix portal.

El millor descans, amb un servei incomparable

Qualitat, servei i confiança en primer lloc

Descans de qualitat

Els nostres productes nacionals ofereixen durabilitat, qualitat premium i compleixen amb les normes homologades.

Acompanyament i rapidesa

Servei impecable i lliurament ràpid. Amb ampli stoc prou de tu, gaudeix d'un lliurament àgil i sense complicacions.

Garantia i confiança

Més de 20 anys oferint descans de qualitat i saludable amb les nostres garanties de 2 a 5 anys i materials avalats pels nostres fabricants.

Més de 20 anys proporcionant descans a Girona

Ho tenim clar, la confiança dels nostres clients és la nostra major recompensa i el millor reconeixement

La nostra fórmula per a l’éxit: treballem fort perquè ets nostres productes superen sempre les teves expectavives, oferin-te un descans de qualitat.